Bratari silicon la comanda

Executam bratari silicon la comanda

Executam bratari silicon la comanda dupa cerintele dvs.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret bratari silicon personalizate aici!

Culori bratari silicon la comanda

Culori PMS pentru inscripţionare bratari silicon, bratari personalizate

Foloseşte acest ghid pentru a alege culoarea şi a specifica procesul.

Această gamă este doar pentru referinţă. Pe ecranul calculatorului culorile Pantone pot diferi în funcţie de placa de grafică şi monitorul utilizat de Dvs. Culorile arătate aici sunt culori simulate de calculator şi nu culori exacte de standarde Pantone. Verificaţi publicaţiile Pantone pentru a vedea culorile standard Pantone.

Bratari silicon la comanda din toate culorile, posibile de a realiza bratari din silicon la comanda gravate, serigrafiate, in relief

Clic pe link pentru a afisa gama de culori Pantone

Lista Culori Pantone

Informatii bratari silicon la comanda

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret bratari silicon personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de bratari silicon promotionale personalizate? Doriti sa comandati bratari silicon promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: info@bratarisilicon.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.

5 comentarii la „”

  1. Comanda minima pentru bratari personalizate este de 100 bucati/model. Nu avem posibilitatea de a realiza o singura bucata.

Comentariile sunt închise.