Bratari promotionale

Bratari luminoase cauciuc, breloc silicon, Cabluri Tidy, Colectie animale silicon

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret bratari silicon personalizate aici!

Bratari promotionale luminoase cauciuc

Bratari promotionale luminoase cauciuc Bratarile luminoase din cauciuc asemenea se pot inscripţiona cu orice logo sau cuvinte. Poţi face ca marca ta să lumineze în întuneric!

Preţ: de la 0,31 Euro / bucată

(comanda minimă: 1000 bucăţi)

Livrare 20 zile lucratoare

 

Breloc silicon promotional

Breloc silicon promotionalAlt excelent cadou de silicon ca si bratara, care poate fi inscipţionat, gravat sau imprimat în relief cu cuvinte este brelocul silicon. Marca ta va fi purtată cu cheile!

Preţ: de la 0,36 Euro / bucată

(comandă minimă: 1000 bucăţi)

Livrare 20 zile lucratoare

Silicon promotional de rulare a cablului

Silicon de rulare a cabluluiAcest os de peşte forma de silicon de rulare a cablului cunoaşte bine relaţia turbulentă dintre oameni şi cablurile lor. Acest promo de rulare a cablului vă ajută să vă cu uşurinţă curat până cablu tulburare dumneavoastră.

Preţ: de la 0,19 Euro / bucată

(comandă minimă: 1000 bucăţi)

Livrare 20 zile lucratoare

Benzi cauciuc animale zoo / animale de companie promotionale

Benzi cauciuc animale zoo / animale de companie Acest set colorat de animale din cauciuc sunt preparate din silicon turnate în multe diferite forme glumeţe. Aceste benzi de cauciuc revin la forma lor iniţială după ce daţi drumul din locul unde a fost păstrat sau din mână. Alegeţi din animale de la zoo, animale de companie sau la comandă vă creăm forma dorită de Dvs.

Preţ: de la 0,30 Euro / set (12 bucăţi)

(comandă minimă: 1000 bucăţi)

Livrare 20 zile lucratoare

Ceas silcon promotional

ceas silicon promotional
Acest ceas de sport din silicon este un concept de promovare de brand nou. Facuta cu 100% silicon, această bandă de promovare LCD de ceas este rezistent la apa, care este bun pentru sportive. Puteţi amprenta cu logo-ul dvs. sau orice mesaj de pe ea.

Preţ: de la 0,95 Euro / bucată

Comanda minima: 500 buc

Livrare 20 zile lucratoare

Mouse Pad silicon promotional

Mouse Pad silicon promotionalAcest mouse-ul pad personalizat silicon este facut din silicon 100% şi pânză. Orice forme pot fi făcute în funcţie de cerinţa dvs. şi logo-ul sau numele de marcă este permis să fie imprimate pe coperta pentru orice scop de promovare.

Preţ de la: 2,95 Euro / bucată

Comanda minima: 1000 buc

Livrare 20 zile lucratoare

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret bratari silicon personalizate aici!

Bratara dispenser pentru gel igienizareBratara dispenser pentru gel igienizare

Bratara dispenser pentru gel igienizare este o brățară din silicon portabilă, reîncărcabilă cu gel pentru curățarea mâinilor. Aceste bratari dispenser pentru gel igienizare sunt disponibile în diferite culori atragatoare.

Aceste bratari dispenser pentru gel igienizare se pot personaliza cu mesajul Dvs. prin imprimare, gravare sau chiar in relief, pentru a putea transmite mesajul Dvs. intr-un mod pe care oricum nu se poate evita.

Pret de la: 1,49 Euro / bucată

Comanda minima: 1000 buc

Livrare 20 zile lucratoare

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret bratari silicon dispenser pentru gel igienizare personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de bratari silicon promotionale personalizate? Doriti sa comandati bratari silicon promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: info@bratarisilicon.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.

2 comentarii la „”

  1. as dori un calcul la 1000 de bratari, culoarea rosie, si daca se poate sa le inscriptionati cu „… „; cat ar ajunge costul total;
    multumesc!

Comentariile sunt închise.