Ceas silicon promotional

Ceceas silicon promotionalceas silicon promotionalas silicon promotional articol de promovare

Ceas silicon promotional este o varianta economica si populara peste tot pe glob. Ceasurile din silicon promotional au stil special de cultura. Ceasul din silicon promotional implica dragoste si speranta. Ceasul din silicon promotional este cel mai bun cadou de promovare sau de articole pentru creșterea gradului de conștientizare pentru cauza dvs. specifice sau strângere de fonduri. Ceasurile promotionale din silicon au un design foarte nou și potrivite pentru orice evenimente sportive, articole de promovare.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret ceasuri silicon personalizate aici!

Imprimare ceas silicon promotional

Acest ceas silicon promotional este rezistent la apă și durabil. Culoarea sa luminosa si designul simplu il face un cadou perfect pentru familie și prieteni. Doar da-ne propriul logo de ceasuri silicon promotionale si va vom produce ceasuri personalizate de silicon în funcție de cerințe.

Articol nr. :GS-SW009
Material: 100% silicon pur, cuarț calitate japoneza
Dimensiune standard se potrivește tuturor.
Oră / minut / secunda de afișare și reglabilă
Rezistent la apă 1 – 5 ATM
Cantitate minima: 100 bucati din stoc si 500 bucati la comanda

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret ceasuri silicon personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de ceasuri silicon promotionale personalizate? Doriti sa comandati ceasuri silicon promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: info@bratarisilicon.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.